ULTRA V

Ultra V Trådlyft är en metod som snabbt ökar i popularitet för hudföryngring utan kirurgi. Den lyfter och stramar åt huden samt förbättrar dess elasticitet. Metoden ger en långvarig föryngrande effekt, och resultaten syns omedelbart efter behandlingen.

Om Ultra V-behandling

 

Ultra V Trådlyft är en ledande metod inom hudföryngringsbehandlingar, som ger omedelbara och långvariga resultat. Denna typ av trådlyft erbjuder inte bara effektiva och framstående estetiska resultat, utan är också framför allt säker, vilket möjliggör för patienten att direkt återuppta sina vardagliga aktiviteter.

Forskning indikerar att Ultra V-behandlingar ökar aktiviteten hos kollagen och elastin samt förbättrar blodcirkulationen, och detta resulterar i att patientens hud får ett lyft och blir stramare, samtidigt som elasticiteten och spänsten förbättras.

Vid Ultra V-behandling fokuserar vi på att behandla områden som

 

 • Helt ansikte
 • Påsar/svullnad under ögonen
 • Näsa
 • Hals
 • Haka
 • Dekolletage
 • Käklinje

Pris

Under ögonen 4000 kr

Hela ansiktet 6000 kr

Se prislista 

Behandlingstid

60 minuter

 

Antal behandlingar

Det krävs en behandling med Ultra V för att uppnå önskat resultat, som håller i ca 1 – 1.5 år. För att behålla resultatet längre kan en touch up behövas efter 1 år.

Mer om ULTRA V behandlingen

Ultra V trådlyft ger ett naturligt lyft och en föryngrande effekt med en stramare hudstruktur. Genom användning av nedbrytbara PDO-trådar stimuleras hudvävnaden att öka produktionen av kollagen och elastin. Detta resulterar i en mer framträdande hudföryngring jämfört med exempelvis laserbehandling och liknar effekten av ett ansiktslyft, utan att behöva genomgå ett kiruriskt ingrepp.

Direkt efter behandlingen blir resultatet av Ultra V synligt med ett markant lyft, men den fulla effekten uppnås vanligtvis efter 3-6 månader. Effekten varar sedan ungefär ett och ett halvt år, beroende på personens livsstil och hudtyp. Regelbundna ”touch-ups” rekommenderas efter cirka ett år för att förlänga den föryngrande effekten.

Denna behandling är lämpligt för både kvinnor och män, unga som gamla. Yngre personer kan genomgå behandlingen för att kontinuerligt upprätthålla en ungdomlig hud, medan äldre kan göra det för att återfå ett yngre utseende.


Bra att veta innan

Ultra V-behandling

En konsultation måste genomföras minst 48 timmar innan en injektionsbehandling om du inte tidigare har besökt kliniken, eller om det har gått mer än sex månader sedan din senaste behandling här. Det är ditt ansvar som kund att se till att konsultationen sker i tid före behandling.

Bra att veta efter

Ultra V-behandling

 • Låt det behandlade området vara – inte röra eller massera. ( Försök hålla ett så neutralt uttryck som möjligt de närmsta dygnen)
 • Undvik träning första 24 timmarna
 • Undvik bastu, solning eller extrem kyla första dygnet.
 • Undvik alkohol, koffein och nikotin de första dygnet.

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller resultatet?

En omedelbar effekt är märkbar direkt efter behandlingen, men den maximala effekten uppnås först efter ungefär 3 månader. Resultaten varar sedan i 1 – 1,5 år, och under denna period kan man förstärka effekten genom att komplettera med fler trådar för ett ännu bättre och mer bestående resultat.

UDDEVALLA

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT