KP LIFESTYLE

NYHETER OCH ERBJUDANDEN

Som KP LIFESTYLE MEDLEM

får du ta del av Klinik Pangeas aktuella nyheter och erbjudanden som förnyas varje månad.

 

Det kommer alltid finnas en röd tråd i våra erbjudanden. Just för att skapa och ge dig möjligheten att få uppleva det bästa resultatet genom att kombinera behandlingar till ett förmånligt pris!

Få alla TRE behandlingar till ett förmånligt pris. eller välj att göra endast en eller två, du bestämmer. Däremot är kombinationen svårslagen! 

 

Erbjudandena finns att boka här nedan – och när du kommer till salongen hjälper vi dig att bli medlem på plats. Erbjudanden är bokningsbara under tidsbestämda datum och ska utföras under samma period.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

It´s All About You!

Erbjudande_nummer_1

KEMISK PEEL

Kemisk Peel för endast 795kr. Vi städar bort (döda hudceller) efter den superlånga vintern vi hade, för en ny fräsch hud i sommar – låt oss GLOWA. Vi väcker huden till liv och förbereder huden för erbjudande nummer 2 som du kan göra redan efter 7 dagar.

DERMAPEN + PRX T33

Kombinationsbehandling Dermapen + PRX som utförs samtidigt för endast 2195kr. Vi jobbar på din hudstruktur samtidigt som din hud får en djupgående boost av cellförnyelse. För att sen toppa med pricken över i:et ”erbjudande nummer 3” som du kan boka in och göra efter 14 dagar för en fantastiskt fräschör och GLOW.

KP-LIFESTYLE-NYHETER-OCH-ERBJUDANDE-2
KP-LIFESTYLE-NYHETER-OCH-ERBJUDANDE-3

MICROBOTOX

Microbotox för endast 1995kr. Ger dig finishen och lystern! DU är så redo för sol, sommar och semester nu! It´s All About You!

För alla 3 behandlingar betalar du endast 4985kr. Såklart kan du välja att göra endast en, eller två behandlingar – men kombinationen med alla tre är svårslagen! 

 

UDDEVALLA

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

ÖPPETTIDER

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT