LASHLIFT OCH BROWLIFT

Med vår lashlift-behandling får vi dina ögon att se piggare ut. Lashlift ger en fantastisk böj som gör att dina fransar ser längre ut, och browlift ger dina bryn en fyllighet som skapar en fin inramning till ditt ansikte.

Om lashlift och browlift

Lashlift är för alla er som känner att en fransförlängning inte passar er. Ni kanske har långa egna fransar men ingen egen böj? Vi kan få dina egna fransar att se helt fantastiska ut! Med fransböjning får fransarna en fantastisk böj som ger ett naturligt utseende. Efter behandlingen färgar vi även fransarna i önskad färg.

Lashlift kan hålla upp till 8 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller till dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny.

Pris

Lashlift 795 kr

Lashlift inkl. färg/form av bryn 1045 kr

Browlift 795 kr

Lashlift och Browlift 1349 kr

Behandlingstid

60-90 minuter

Antal behandlingar

För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi att du gör om behandlingen var 6-8:e vecka. Testa dig fram vilket tidsintervall som passar dig bäst.

Bra att veta innan

din lashlift /

browliftbehandling

Vi rekommenderar att du kommer till oss utan smink. Du ska inte ha använt vattenfast mascara 48 timmar innan behandlingen. Har du linser så rekommenderar vi att du inte ska ha dessa under behandlingen eftersom risk finns att skada linsen.  

 

 Bra att veta efter

din lashlift /

browliftbehandling

Efter behandlingen ska du undvika att duscha, tvätta ansiktet och basta de närmsta 48 timmarna. Vi rekommenderar även att vara försiktig med att klia och gnugga dig i ögonen. Vi rekommenderar även att du undviker make-up de första 48 timmarna.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT