3D-BRYN MICROBLADING

Vill du slippa fixa dina ögonbryn och dessutom få brynen i en perfekt symmetrisk form? Med 3D-bryn (microblading) får du naturliga, fylliga och perfekta ögonbryn som dessutom framhäver dina ögon och ansiktsdrag. 

Om 3D – bryn microblading

Klinik Pangea skapar 3D-bryn microblading som är en kosmetisk ögonbrynstatuering. Du får ögonbrynen i den nyans och form som du önskar samtidigt som resultatet ser naturligt ut och framhäver dina ögon och ansiktsdrag. 3D-bryn microblading är också praktiskt om du vill slippa att fixa dina bryn varje morgon.

Klinik Pangea är godkända att ta emot rekvisitioner från sjukvården. 

Pris

3D-bryn microblading 4000 kr (återbesök inom 6 veckor ingår i priset). Priser för påfyllning efter 6 veckor se prislista.

Behandlingstid

60-120 minuter

Antal behandlingar

Tatuering med 3D-effekt håller i ca 1 – 3 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering. Sol, klor och saltvatten kan också bleka pigmentet. I vissa fall kan det bli nödvändigt med mer än en behandling.

Så här går 3D-bryn microblading till

Innan behandlingen kommer vi överens om vilken form och nyans som du önskar på dina bryn. Därefter görs små snitt i huden med en skalpell, efter det förs pigment ner i översta hudlagret. Direkt efteråt kan huden bli irriterad och rodnad vilket brukar gå över på några timmar. Läkningstiden är mellan 3-8 dagar och slutresultatet kan ta upp till 6 veckor.  Det är först efter total läkning som du kan se slutresultatet.

Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandlingen, men en del av pigmentet stöts bort under första veckan och faller bort med sårskorpan. I vissa fall kan det bli nödvändigt med mer än en behandling. I priset ingår ett nybesök samt ett återbesök som ska göras inom 6 veckor. Du kan bedöva ögonbrynen 1 timme innan ditt besök med Emlakräm som finns på Apoteket.

Bra att veta innan din

behandling

3D-bryn microblading

Sola inte 24 timmar innan behandlingen. Informera om du äter några mediciner eller om du har några sjukdomar. Vet du med dig att du är känslig eller allergisk, tala om detta så har vi möjlighet att göra en färgtest ( färg läggs i armvecket under 24 timmar).

Bra att veta efter din

behandling

3D-bryn microblading

Det är viktigt att du endast använder koksalt (Nacl) och vaselin under de första 24 timmarna efter behandlingen. Rör inte på det nygjorda området och sminka inte området förens såret har läkt för att undvika infektion. Skrapa eller pilla inte på skorpan, den skall falla bort av sig själv.

 

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT