FILLERS

Fillers erbjuder möjligheten att återställa, forma och skulptera delar av ansiktet som har förlorat volym eller som man önskar förstora och framhäva.

Om behandling med fillers

 

Injektioner med filler är idag en av de mest populära skönhetsbehandlingarna, och läppförstoring är definitivt en av de främsta procedurerna. Att använda en mycket fin nål för att skapa subtil volym och symmetri i läpparna och andra delar av ansiktet anses av många vara lika vardagligt som ett besök hos frisören.

Behandlingen skräddarsys efter det specifika området och syftet med ingreppet. Fillers erbjuder en mängd möjligheter, där de främsta målen är att återställa volym och reducera linjer samt rynkor.

Fillers vs botox två av de mest populära injektionsbehandlingarna är fillers och botox. Deras effekter i kroppen skiljer sig dock åt, och det är vanligt att kombinera dessa behandlingar för att uppnå optimala resultat.

 

 • Filler används för att fylla ut och ge form. Det är effektivt för att skapa mer konturer i ansiktet, som vid läppar, näsa och haka, samt för att förstora läppar och minska synligheten av rynkor och fina linjer. De fillers vi använder består av hyaluronsyra, ett ämne som förekommer naturligt i kroppen och som bryts ned över tid. 

 

 • Botox är ett muskelavslappnande medel som blockerar signalen mellan nerv och muskel, vilket får musklerna att slappna av. Det har använts inom sjukvården i över 40 år för att både sudda ut rynkor och minska spänningar i käken och tinningarna, exempelvis vid migrän.

Vid filler-behandling fokuserar vi på att behandla områden som

 

 • Nasolabiala linjer
 • Linjer runt munnen/rök-rynkor
 • Näsa
 • Tear trough 
 • Midface
 • Kinder/kindben
 • Tinning

Pris

1ml filler 3800 kr
Filler näsa 4200 kr

Kompisbokning
Kom 2 stycken och få 15% vardera vid detta tillfälle
.

Se prislista här

Behandlingstid

60 minuter

Fillersbehandling Uddevalla

Näsa, kinder & kindben

Fillers för näskorrigering erbjuder ett populärt icke-kirurgiskt alternativ till traditionell näskirurgi. Genom att använda fillers kan man forma och skulptera näsan för att uppnå en rakare och mer estetiskt tilltalande profil.
Lika så med dina kinder och kindben, du kan med fillers fylla ut där du tappat volym och forma om efter dina önskemål.

Tear trough

Tårdiket är området ovanför kindbenen som kan göra att ögonen ser trötta och äldre ut med tiden. Detta beror på att fettvolymen under ögonen har minskar med tiden, vilket framstår som fördjupningar eller håligheter och ger en skugga under ögonen och blodkärlen blir mer synliga och framträdande.

En ”tear trough”-behandling innebär att fillers varsamt injiceras för att skapa en slätare hud. Detta eliminerar även den mörka skuggan som kan uppstå under ögonen. Behandlingen är relativt snabb och medför vanligtvis ingen smärta.

Med tear trough-behandling ser man ofta en omedelbar, positiv förändring och många upplever en betydande förbättring efter behandlingen. Ögonen får ett yngre, piggare och gladare uttryck. Effekten håller i sig mellan sex och tolv månader. 

Midface

Midface fillers kallas ibland för ett ”flytande ansiktslyft” eftersom de kan ge dramatiska resultat enbart genom injektioner. Om du önskar en hud med ett föryngrad utseende, ökad spänst och lyster, är denna behandling rekommenderad. Dessutom är kostnaden för fillers betydligt lägre än för ett kirurgiskt ansiktslyft. Kontakta oss för en konsultation, så hjälper vi dig att hitta den behandling som passar dig bäst.

Nasolabiala linjer, kråksparkar & tinning

Nasolabiala linjer är djupare linjer som går från näsan och nedåt.
En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara. Sådana linjer kan var nasolabial linjerna, de som går från näsan och nedåt. Med hjälp av Restylane kan ditt utseende snabbt förbättras och mjuka upp ditt ansikte. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.

Linjer runt munnen & rökrynkor

För denna behandling använder vi oss av Restylane. Som fuktar upp området och fyller upp där underhudsfett har försvunnit.. Alltså vi ger tillbaka lite fukt, spänst och elasticitet. Läppområdet är oftast något känsligare och här kan du lägga på emla kräm(finns att köpa på apoteket) innan du kommer på behandlingen. Kan också göras på kliniken. 

Filler uddevalla

 

Bra att veta innan en

filler-behandling


En konsultation måste genomföras minst 48 timmar innan en injektionsbehandling om du inte tidigare har besökt kliniken, eller om det har gått mer än sex månader sedan din senaste behandling här. Det är ditt ansvar som kund att se till att konsultationen sker i tid före behandling.

Använd inte Restylane om du:

 • Är gravid eller ammar
 • Äter antikoagulantia, tex Waranbehandling
 • Har diabetes, kollagensjukdomar, autoimmuna sjukdomar, pågående herpesinfektion eller annan hudinfektion, förkylningsymtom, tidigare hudtumörer.
 • Om Du är allergisk mot Lidocain finns produkten utan detta ämnet.
 • Permanent fillers.
 • Om du blivit behandlad med fillers från annan tillverkare skall du vänta i 6 månader innan du behandlas med Restylane.
 • Om du äter magnecyl, trombyl, antiinflammatoriska läkemedel, omega 3 och ginko, kan dessa göra dig mer lättblödande. Rekommendationen är att inte ta dessa 4-5 dagar innan injektion för att minska blödning och blåmärken.

 

Bra att veta efter en

filler-behandling

 
 • Låt det behandlade området vara – inte röra eller massera. ( Försök hålla ett så neutralt uttryck som möjligt de närmsta dygnen)
 • Undvik träning första 24 timmarna
 • Undvik bastu, solning eller extrem kyla första dygnet.
 • Undvik alkohol, koffein och nikotin de första dygnet.

Före – och efter fillers

Midface fillers
Fillers män uddevalla

UDDEVALLA

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT