FRAX PRO 1550

Med FRAX PRO 1550 kan du minska rynkor och fina linjer, reducera ärr eller bristningar, förhindra slapp- och åldrande hud och behandla solskador och pigmenteringar.

Om FRAX PRO 1550 

FRAX 1550 är en fraktionerad laserbehandling – alltså en metod som riktar sig noggrant mot ojämnheter i huden och lämnar den omgivna friska huden orörd. 
Den arbetar genom att leverera tusentals små värmebehandlingar per kvadratcentimeter på området. Dessa behandlingspunkter tränger igenom hudens yttre lager för att nå djupare ner i dermis. Värmen från laserenergin stimulerar också hudens naturliga läkningsprocess och främjar produktionen av nytt kollagen, vilket resulterar i förbättringar som en jämnare hudton, minskar fina linjer och porer och en förbättrad hudstruktur.

Vid FRAX-behandling fokuserar vi på att behandla problem som

  • Rynkor och fina linjer
  • Stor och grovporig hy
  • Acneärr och övriga ärr på kroppen
  • Pigmenteringar och ytliga blodkärl
  • Slapp och åldrande hud
  • Bristningar
Frax 1550 Uddevalla

Pris

1 område 2995 kr

2 områden 4495 kr

3 områden 5495 kr

Kinder 1200 kr

Behandlingstid

40-50 minuter

Antal behandlingar

Vi rekommenderar 4-5 behandlingar.

Kombinera gärna med

IPL 

FRAX PRO 1550 + IPL x 1 område – 4495kr

Så här går en

FRAX-behandling till

Först genomförs en konsultation där vi går igenom vad du önskar för resultat och om FRAX 1550 är ett bra alternativ för dig, din hudtyp och det du vill uppnå. Baserat på detta skapas en individuell behandlingsplan. 

Vid varje behandlingstillfälle behandlas ungefär en fjärdedel av området, genom att göra tusentals små kontrollerade skador i vävnaden. Eftersom vi endast behandlar delar av området så lämnas en del hud oskadad, vilket bidrar till en snabb och säker återhämtning.

FRAX är en så kallad icke ablativ laserbehandling vilket innebär att inte hela hudytan behandlas samtidigt. Resultatet av att använda denna teknik gör att återhämtning och läkning går mycket snabbare än vid ablativ laserbehandling.

Bra att veta efter FRAX-behandling

Du kan uppleva mild rodnad och svullnad efteråt, men som vanligtvis avtar efter några dagar. Vi rekommenderar att du väntar med träning, bastu och varma bad i minst två dygn efter behandlingen. Efter ett dygn går det bra att sminka sig igen.

Vanliga frågor och svar

Gör behandlingen ont?

Smärta är givetvis individuellt och behandlingen kan ge viss smärta i form av stickningar och en värmande känsla. Vid behov och önskan kan man få en bedövningskräm som ska verka innan behandlingen för en mer behaglig känsla.

Är det tryggt att behandla? 

Denna typ av laser har använts över hela världen i många år och är en CE- (Europeiskt godkänd) och FDA- (Läkemedelsverket i USA) godkänd teknologi. På Klinik Pangea har vi gedigen erfarenhet och kunskap av att utföra säkra behandlingar, och våra behandlare är utbildade auktoriserade hudterapeuter. 


Skillnad på FRAX och Dermapen?

Dermapen använder sig av en micronålteknik, medan FRAX är en laser. FRAX kan behandla på ett djupare hudskikt medan dermapen är mer lämpligt för lite ytligare hudproblem.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT