RADIESSE

Radiesse är en filler som stimulerar kollagenproduktionen. Den erbjuder inte bara en lyftande effekt utan förbättrar även hudens kvalitet.

Om Radiesse

Radiesse skiljer sig från filler med hyaluronsyra. Den bidrar med mer volym och har en längre varaktighet, men är inte helt kroppsegen och kan därför inte avlägsnas med hyalase.
Det är en filler som ökar volymen och används för att fylla ut djupare rynkor samt definiera ansiktskonturer och injiceras vanligtvis djupare än andra fillers.

Radiesse skapar med sin trögflytande och elastiska gelstruktur en betydande volymökning och ger omedelbara resultat och erbjuder även långvariga effekter då det stimulerar hudens egen produktion av kollagen. Denna filler är biokompatibelt och bryts gradvis ner och försvinner ur kroppen.

Vid Radiesse-behandling fokuserar vi på att behandla områden som

 

  • Nasolabiala linjer
  • Näsa
  • Djupa veck i hakan
  • Kindben och käklinjer

Pris

Radiesse 1,5 ml 5500 kr
Radiesse 3ml 8000 kr

Se prislista

Behandlingstid

Ca 60 minuter

Antal behandlingar

Effekten av en behandling varar vanligtvis i cirka 12 månader, men ofta längre än så.

Övrig information

Under behandlingen injiceras fillern i huden för att öka volymen eller förbättra konturerna i det önskade området. Radiesse kan användas för att behandla huden i ansiktet, men även för att släta ut händerna eller korrigera näsans form.

Radiesse är en filler som lämpar sig väl för att släta ut djupa rynkor och veck, särskilt i ansiktet. Om du har bekymmer med djupa ojämnheter, kan detta vara en effektiv behandling som ger omedelbar effekt. Radiesse innehåller ett bedövningsmedel, vilket gör att behandlingen oftast upplevs som mindre smärtsam jämfört med andra injektionsbehandlingar.

En behandling ger omedelbara resultat, och du kommer att märka effekten direkt när du lämnar vår klinik här i Uddevalla.

Bra att veta innan

radiesse-behandling

En konsultation måste genomföras minst 48 timmar innan en injektionsbehandling om du inte tidigare har besökt kliniken, eller om det har gått mer än sex månader sedan din senaste behandling här. Det är ditt ansvar som kund att se till att konsultationen sker i tid före behandling.

Bra att veta efter

radiesse-behandling

De närmsta 48 timmarna efter behandlingen ska du undvika bad och bastu, injektionsbehandlingar samt brun-utan-sol. Solarium och sol ska undvikas i ett par veckor efter behandlingen. Solskyddsfaktor 50 bör användas dagligen.

Vanliga frågor och svar

Gör behandlingen ont?

Smärta är väldigt individuellt men generellt så gör en denna behandling inte särskilt ont, det som kan kännas är själva nålsticket. Det finns möjlighet till extra bedövningssalva om så önskas.

Kan jag gå till jobbet dagen efter?

Ja, du kan omedelbart efter din Radiesse-behandling återuppta dina normala aktiviteter, men det är viktigt att du undviker direkt solljus och använder ett solskydd med hög SPF. Försök även att undvika intensiv träning under det första dygnet.

UDDEVALLA

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT