TANDBLEKNING

Våra tänder missfärgas huvudsakligen av yttre påverkan såsom kaffe, te, snus och tobak. Med hjälp av tandblekning kan du få ett vitare och vackrare leende. 

Om tandblekning

Vi på Klinik Pangea har valt att använda oss av Beyound Polus®tandblekningssystem som är en kosmetisk tandblekningsmetod och är världsledande inom professionell och estetisk tandvård. Tandblekningslampan Polus® är den senaste och mest avancerade på marknaden just nu. Som världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning ger Polus kliniskt bevisade överlägsna resultat jämfört med plasma- och laser-system. Det ger långvarigt blekningsresultat och är skonsamt för tänderna.

Denna unika produkt har utnämnts till Editors Choice av The Dental Advisor.Editors Choice betyder en unik och bra produkt och ges till bara en produkt per utgåva. Polus fick dessutom det absolut högsta betyget, 5+ av tandläkare i USA.

Vid tandblekning fokuserar vi på att behandla problem som

  • Missfärgningar

Pris

Tandblekning 2500 kr
Touch up 1095 kr
Försegling Supersseal 495 kr

Behandlingstid

60-90 minuter

Antal behandlingar

För de flesta räcker det med en behandlingsomgång, dvs. tre 10-20 minuterspass med tandblekning.

Så här går en Polus-tandblekning till

  • Du ska ha väl rengjorda tänder innan behandlingen.
  • Konsultation, undersökning och färgtagning.
  • Ett skydd läggs längs tandköttskanten.
  • Därefter appliceras en blekningsgel med neutralt pH på tänderna. Tandblekningsgelen aktiveras med Polus-lampan. Gelen byts ut tre gånger under behandlingen.
  • Munsköljning, fluorbehandling och färgtagning.

 

Bra att veta innan

tandblekning

Det är viktigt att du har gjort en rutinkontroll hos din tandläkare cirka 6 månader innan ditt besök hos oss. Om det har gått mer än 6 månader sedan du gjorde en kontroll så utför vi inte behandlingen.

 

Bra att veta efter

tandblekning

Tandblekning med Beyond Polus kan ge ilningar i tänderna vilket kan hålla i sig upp till 24 timmar. Tandköttet kan även bli känsligt men det brukar lägga sig efter någon timme. Det finns vissa faktorer som spelar roll för hur bra resultatet kommer att bli. Tänk på att snusning, rökning och andra faktorer kan göra att resultatet inte blir så bra som du har tänkt.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT