Tandblekning

(Utförs endast i Uddevalla)

Vi på Klinik Pangea har valt att använda oss av Beyound Polus®tandblekningssystem som är en kosmetisk tandblekningsmetod och är världsledande inom professionell och estetisk tandvård. Tandblekningslampan Polus® är den senaste och mest avancerade på marknaden just nu. Som världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning ger Polus kliniskt bevisade överlägsna resultat jämfört med plasma- och laser-system. Det ger långvariga blekningsresultatet och skonsammt för tänderna.

Denna unika produkt har utnämnts till Editors Choice av The Dental Advisor 2011-2015.Editors Choice betyder en unik och bra produkt och ges till bara en produkt per utgåva. Polus fick dessutom det absolut högsta betyget, 5+, av tandläkare i USA.

En Polus® tandblekning passar perfekt för dig med missfärgningar huvudsakligen orsakade av yttre påverkan, såsom kaffe, te, snus och tobak. För de flesta räcker det med en behandlingsomgång, dvs. tre 10-20 minuterspass med tandblekning.

Viktigt att du att du har gjort en rutinkontroll hos din tandläkare ca 6 månader innan ditt besök hos oss. Har det gått mer än 6 mån sedan du gjort en kontroll utförs inte behandlingen.

Så här går en Polus-tandblekning till:

  • Du ska ha väl rengjorda tänder innan behandlingen.
  • Konsultation, undersökning och färgtagning.
  • Ett skydd läggs längs tandköttskanten.
  • Därefter appliceras en blekningsgel med neutralt pH på tänderna. Tandblekningsgelen aktiveras med Polus-lampan. Gelen byts ut tre gånger under behandlingen.
  • Munsköljning, fluorbehandling och färgtagning.

Tandblekning med Beyond Polus kan ge ilningar i tänderna vilket kan hålla i sig upp till 24 timmar.Tandköttet kan även bli känsligt men det brukar lägga sig efter någon timme. Vissa faktorer spelar roll för hur bra resultatet kommer att bli. Tänk på att snusning, rökning och andra faktorer kan göra att resultatet inte blir så bra som du tänkt.

Behandlingstid – cirka 60-90 minuter

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 - 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT

 

 

Klinik Pangea