HUD-TERAPEUTENS

VAL

Denna behandlingen är precis som det låter ”Hudterapeutens val”. Tillsammans kommer ni överens om vad som passar just dig och din hy och skräddarsyr behandlingen.

Om hudterapeutens val

Den här ansiktsbehandlingen är till för dig som inte riktigt vet vilken typ av ansiktsbehandling du ska välja. Tillsammans med din hudterapeut kommer ni överens om vilken behandling som passar din hud och dina behov bäst. Oftast är det två val för dig som kund att välja mellan: en lite mildare behandling och en lite tuffare behandling – Ni kommer tillsammans fram till vilken.

Denna behandlingen är för dig som vill satsa på att ta hand om din hud och det är främst en riktig storstädning som innefattar: rengöring, peeling, kemisk peel, portömning, specialmask, serum samt återföljande kräm. Vi gör alltid en konsultation och lägger upp en behandlingsplan i samband med din behandling och en digital uppföljning ges alltid inom ett par dagar. 

Hudterapeutens val passar bra för dig som b.la. har problemhud, rosacea, perioral dermatit, acne, hudinflammationer med mera. 

Pris

1295 kr 

Behandlingstid

45-60 min

Antal behandlingar

För bästa resultat rekommenderar vi att göra en ansiktsbehandling var 4-8:e vecka.

Kombinera gärna med

Din hudterapeut kommer gå igenom med dig vad som passar bäst just för dig att kombinera behandlingen med, – just för att uppnå det bästa resultatet.

Bra att veta innan

hudterapeutens val

 Oavsett om behandlingstiden kan variera från 45-60 min beroende på vad du och din hudterapeut kommer fram till, så förblir priset oförändrat då det inte påverkas av tiden.

Bra att veta efter

hudterapeutens val

 Beroende på vilken behandling du får så kan det uppstå en ”brännande” känsla efteråt, vilket är helt normalt.

UDDEVALLA

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

ÖPPETTIDER

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 – 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT