Venus Legacy

(Utförs endast i Uddevalla)

  • Slapp hud
  • Celluliter
  • Fettansamling​ar

HUR FUNGERAR DET?
Venus Legacy använder en patenterad (MP)2 teknologi- Multi-polar-radio frekvens och ett pulserande magnetfälts teknologi samt VariPule teknologi( vacum) som producerar en skön och terapeutisk värme till huden.
Hud tighetening, rynkreducering och cellulit reducering uppstår därför att multi-polar- radio frekvens orsakar en thermal reaktion i huden som stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Denna process gör att huden drar ihop sig och du får en tajtare hud, rynkreducering och en fettreducering.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?   
Terapeuten börjar med att applicera en behandlingsgel på det område du vill behandla. Gelen gör att applicatorn glider lättare på huden. Därefter börjar själva behandlingen som många upplever som avslappnande. Venus Legacy är en smärtfri behandling utan återhämtningstid. Det är en riskfri behandling som inte skadar huden. Venus Legacy passar både kvinnor och män och är säker för de flesta hudtyper. Venus Legacy är perfekt för sig som vill reducera slapp hud utan att för den skull genomgå plastikkirurgi.​

Behandlingen tar ca 30 min. Rekommendationen är 6 behandlingar för ansiktet, 8 för halsen och 10 för kroppen.

En behandling  1.500 kr

Boka och betala 5 behandlingar så får du 6:e på köpet 7.500 kr
(ord.pris 9000 kr)

Boka och betala 7 behandlingar så får du 8:e på köpet 10.500 kr
ord.pris 12.000 kr)

Boka och betala 9 behandlingar så får du 10:e på köpet 13.500 kr
ord.pris 15.000 kr)

Fullföjer du inte din betalda kurbehandling tas ord. pris ut 1.500 kr/ behandlingstillfälle.