ZO Skin Health

My mission is to create skin that is healthy, youthful and vibrant, fulfilling my definition of skin health.

— DR. ZEIN OBAGI

Världens mest erkända hudvårdsprodukter och är idag ett självklart förstahandsval bland dermatologer, hudläkare och plastikkirurger över hela världen och omtalas ofta som ”The Golden Standard”.

När vi når 30 års ålder händer det mycket i vår kropp,  cellförnyelsen går långsammare, huden börjar åldras – något som orsakar fina linjer och rynkor, slapp hud, mörka fläckar och en ojämn hudton. För att arbeta med att få tillbaka en frisk och välmående hud krävs stora mängder aktiva ingredienser, som ren retinol, avancerade peptider och verksamma antioxidanter.

Sedan mitten av 1980-talet har forskaren, vetenskapsmannen och dermatologen Dr. Zein Obagi varit verksam och han anses vara en av världens främsta experter på hudförbättring.

Dr Zein Obadgi´s behandlingar och produkter går ut på att hjälpa hudens förmåga att förnya sig själv och målet är att få en balanserad och frisk hud.

ZO produkter

Getting Skin Readyrengöring i tre steg som återställer och bibehåller sund och frisk hud. 

ZO Skin ansiktsbehandling

ZO Skin Health Ansiktsbehandling

ZO ansiktsbehandling livar upp din hud, återfuktar och ger en fantastisk lyster och GLOW! 

 Tidsåtgång: 60 minuter Pris: 1200kr

 

Hur går behandlingen till? På ett ungefär, vi individanpassar alltid behandlingen utefter din hud!

Du välkomnas in i en behaglig atmosfär med tända ljus och möts av ett lugn och bäddas ner bekvämt i mjuka filtar. Med en mjuk handpåläggning börjar vi rengöra (djuprengöra) ditt ansikte med ansiktsrengöring vald utifrån din hudtyp.

I steg två använder vi oss av Exfoliating Polish, en mjukgörande peeling som innehåller fina magnesiumkristaller som både exfolierar döda hudceller och ökar din hudförnyelse för en klar, mjuk och jämn hud.

Som steg tre i behandlingen lägger vi på en aktivator som löser upp och aktiverar peelingen. Den kan upplevas lite bubblande på huden men ger samtidigt en otroligt skön känsla på din hud.

Därefter tvättar vi av peelingen och sveper en varm handduk över ansiktet. I steg 4 förbereder vi din hud ytterligare inför för den kemiska peelingen med en ”peel-prep” som tar bort allt fett på ytan så peelingen tränger ner djupare i din hud.

Nu är det dags att pensla på den kemiska peelingen, cirka 3 penslingar. Vi låter den ligga på en stund (styrkan på peelingen väljs utifrån antal penslingar och peel-prepp). Efteråt rengör vi med lätta massagerörelser och börjar vi portömma. Vi lovar, vi ser varenda por i vårt förstoringsglas.

Efter portömningen masserar vi in en lugnande och återfuktande aloe-vera mask i ansiktet, ner på halsen och dekolletaget, plus en lång skön massage av nacke och axlar. Efter massagen bäddar vi in ditt ansikte med en varm handduk som avslutningsvis torkar av överflödig mask.

Beroende på hur din hud ser ut efter behandlingen avslutar vi antingen med Daily Power och ZO Accelerator serum (eller annan anpassad ZO produkt just för din hud).

Vi rekommenderar två behandlingar med två veckors mellanrum, därefter var 8:e vecka.

Varmt välkommen att boka!

”ZO Skin Health har verkligen gjort underverk med min hud, jag har gått ifrån grå och inflammatorisk till en friskare och klarare hud med fin lyster”

♥ 

Att vara återförsäljare av ZO Skin Health är något Klinik Pangea är väldigt stolt över och vi har förmånen att erbjuda alla våra kunder att handla ZO Skin Health produkter i vår slutna webbshop. För att kunna handla så har du varit på en konsultation, en behandling eller tidigare handlat av oss på salongen.

Du tillhandahåller ditt personliga inlogg genom att maila namn, adress, e-mail och mobilnummer till info@klinikpangea.se

Vi erbjuder nu även Digital konsultation, du hittar formuläret på vår startsida.

 

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 - 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT

 

 

Klinik Pangea