Silverpaket

  •  3 områden med Azzalure/Botox (Argrynka-Glabella, Panna och kråksparkar
  • 3 ml fillers på valfritt område.

VÅRT ÅLDRANDE
Vår hud åldras på flera olika sätt. Det vi vanligtvis ser är att huden blir slapp och att våra rynkor blir mer framträdande. Det är mer än bara rynkorna och slappheten i huden som bär ansvaret för känslan av åldrandet vi möter när vi tittar oss i spegeln.
Åldrandets processer sker på många olika plan.

HUDSTRUKTEN – EPIDERMIS 
Det som händer med hudens allra ytterska skikt är att det ofta blir grövre, skrovligare och inte sällan med en ojämn hudton på grund av röda blodkärl, pigmenteringar och diverse prickar.

HUDEN – DERMIS 
Det andra skiktet, dermis -förändras också med åren. Dermis förlorar sin spänst och tjocklek. En av orsakerna är att produktionen av hyaluronsyra börjar minskar redan vid 20 årsåldern. Vid 60 års åldern har produktionen minskat till 10% av den ursprungliga nivån. Detta märker vi genom att huden blir allt torrare med rynkor och veck som föjd.

MUSKLER-FETT-SKELETT 
Ansiktets fettdepåer tunnas ut med stigande ålder, musklerna blir svagare och skelettet ändrar form. Allt detta tillsamman gör att utseendet förändras och huden får ett annat underlag att vila på. Ansiktets strukturer dras nedåt på grund av tyngdlagen.
Exempel på detta är ”sura mungipor”, urtunnade läppar eller mörka ringar under ögonen.

I dag finns det otroligt många möjligheter att skapa naturliga resultat helt utan kirurgi.

Klinik Pangeas paket: Large, Medium och Small är för dig som vill göra en helhetsbehandling! Vi tar fram en behandlingsplan med olika behandlingar anpassade för alla nivåer. Vi återskapar, förbättrar och förebygger efter dina önskemål och förutsättningar.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 - 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT

 

 

Klinik Pangea