Ansiktsbehandlingar

Varje ansikte är unikt

Klinik Pangea erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar. Vi har indelat våra behandlingar i två kategorier. Klassiska-avslappnande och behandlande-medicinska behandlingar. Vårt mål är att just Du ska få en underbar stund här hos oss och känna dig omhändertagen. I behandlingarna används endast hud-och skönhetsprodukter av hög kvalité, vilket ger Dig optimala resultat och en upplevelse utöver det vanliga. Varje ansiktsbehandling skräddarsys för att tillgodose just Din huds behov och det ingår alltid en hudanalys och produktrådgivning.

Produkterna som vi använder i våra behandlingar kommer från Zo Skin Health. Dr. Obagi har i samarbete med ZO Skin Health inc utvecklat en komplett portfölj av terapeutiska behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den allra senaste teknologin inom hudvård – bioteknologiska komplex, stamcellskomponenter från växtriket och flerfunktionella leveringssystem – har dessa produkter och protokoll blivit optimaliserade för att täcka alla behov för en frisk hud. Produkter som håller huden aktiv och frisk. De vårdar, stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling.

Behandlingar

Ansiktsbehandling 40 min

En djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på portömning. Vi anpassar produkter utefter hudens behov.

Ansiktsbehandling 60 min

Denna behandling är effektiv och djuprengörande. Du får en peeling som är anpassad efter hudens behov, samt en portömning som tar bort alla orenheter. Brynplockning ingår och medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande massage av axlar och nacke.

Ansiktsbehandling 75 min

I denna behandling får du det där lilla extra. En avslappnande stund tillsammans med våra djuprengörande och effektiva produkter. En peeling som är anpassad efter dig, masken likaså och en underbar massage på axlar, nacke och händer.

Behandlande Ansiktsbehandling 60 min

Denna behandling är för dig som vill jobba mer kraftfullt och/eller på ett specifikt problem. Här väljer din hudteraput behandling och produkter efter dina behov och önskemål! Det kan vara allt från starkare kemiska peelingar till Esse probiotic ampull.

Kemisk peeling

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer. Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring.

Zo Skin Health behandling 60 min

Hudföryngring med kemisk peel från Dr Obagi. Denna behandling förbättrar hudens tolerans, styrka och cellförnyelse. Reparerar skadat DNA, minimera risker för hyperpigmentering, exfolierar döda hudceller, slätar ut och jämnar till hudstrukturen, samt ökar spänst och fasthet.

Läs mer här

Observera att tiderna är inkl. tid för av och påklädning. Kom därför lite före utsatt tid.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

LYSEKIL:

 

Kungsgatan 14

453 33 Lysekil

0523-101 57

info@klinikpangea.se

 

Stängt måndagar

 

ÖPPETTIDER:

 

Mån-fre 08.00 -17.00

Udda lördagar 09.00 -14.00

Jämna lördagar STÄNGT

Söndag STÄNGT

 

 

 

Klinik Pangea