3D Bryn/Kosmetisk Tatuering

Vakna alltid lika vacker. Tatuering med 3 D effekt håller ca 1 – 3 år beroende på hudtyp, ålder, och hur du sköter om din tatuering. Sol, klor och saltvatten kan också bleka pigmentet. Målet är självklart att framhäva varje kvinnas naturliga skönhet, förstärka och tillföra utseendet det lilla extra.

Hur går det till

Innan behandlingen kommer vi överens om vilken form och nyans du önskar på dina bryn. Därefter görs små snitt i huden med en skalpell, därefter förs pigment  ner i översta hudlagret. Direkt efteråt kan huden bli irriterad och rodnad, detta brukar gå över på några timmar. Läkningstiden kan vara mellan 3-8 dagar och slutresultatet kan ta upp till 6 veckor. Så det är först efter total läkning du kan se slut resultatet. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandlingen, men en del av pigmentet stöts bort under första veckan och faller bort med sårskorpan. I vissa fall kan det bli nödvändigt med mer än en behandling. I priset ingår ett nybesök samt ett återbesök som skall göras inom 6 veckor. Du kan bedöva ögonbrynen 1 timme innan ditt besök med Emlakräm som finns på Apoteket.

Att tänka på

Före besöket: Sola inte 24 timmar innan behandling. Informera om du äter några mediciner eller om du har några sjukdomar. Vet du med dig att du är känslig eller allergisk, tala om detta så har vi möjlighet att göra en färgtest ( färg läggs i armvecket under 24 timmar).

Efter besöket

Viktigt att du endast använder koksalt (Nacl) och vaselin under de första 24 timmarna efter behandling. Rör inte på det nygjorda området och sminka inte området tills såret har läkt för att undvika infektion. Skrapa eller pilla inte på skorpan den skall falla bort av sig själv.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 - 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT

 

 

Klinik Pangea