Vaxning / Brasiliansk vaxning

Enkelt, snabbt och effektivt vaxar vi alla kroppsdelar utom öron och näsa. Använder du denna metod regelbundet växer hårstråna långsammare, glesare och de blir så småningom svagare.

ATT TÄNKA PÅ INNAN VAX
Av hygieniska skäl bör du vara nyduschad när du kommer till salongen. Om du vanligtvis rakar håren så måste du se till att du med fingrarna kan få fatt i dem. När du inte kan ta ett nyp-tag om håren så kommer inte heller vaxet att klara det. Det är viktigt att tänka på regelbundenhet och att ta hand om huden mellan vaxtillfällena. Kom också ihåg att låta huden vila något dygn efter vaxning.
Man skall helst undvika att solbada 48 timmar efter avslutad behandling. Det är vanligt att när man vaxar bort hår så kan huden bli lite irriterad och kanske svullen, för det mesta så försvinner rodnad och irritation inom några timmar. Den som aldrig har testat vaxning kan nog uppleva att brasiliansk vaxning gör ont men det är en kortvarig smärta.
Terapeuterna som arbetar med brasiliansk vax har gjort det länge och är vana vid att träffa kvinnor i denna situation. Du får i lugn och ro ta av dig och du täcker dig med en handduk till att börja med.

OBSERVERA! Vi gör inga intimvaxningar på män.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

 

ÖPPETTIDER:

 

Uddevalla

Mån-fre 08.00 - 17.00

Lördagar 09.00-14.00

Söndag STÄNGT

 

 

Klinik Pangea