Om oss på Klinik Pangea

Hos oss på Klinik Pangea kan du ta del av professionell hudvård mitt i Uddevalla centrum. Vi har som målsättning att Du ska få ett personligt bemötande och ett professionellt omhändertagande. Bra kvalitet på de produkter vi använder är viktigt för oss, men också att få ”en mycket nöjd kund”.

Hos oss så möts du av professionell och utbildad personal. Vi tar väl hand om dig i en lugn, avslappnad och behaglig miljö. Du som kund skall få den bästa service och de bästa tänkbara hudvårdsbehandlingarna. Vi kan garantera dig ett personligt engagemang och att du får den rätta behandlingen som passar för just dig.

Klinik Pangea startades 1999 av Madeleine Gunnarsson. I starten utfördes mest injektionsbehandlingar med Restylane, men med tiden har salongen utvecklats och i dag utför vi bla. traditionell, paramedicinsk och estetisk hudvård samt massage. Sedan 2019 har dottern Emmy Gunnarsson tagit över och driver företaget framåt. Emmys mål med Klinik Pangea är att skapa en helhet och ett team som kan erbjuda ett brett utbud av behandlingar på hög nivå. Vi behandlar volymförluster i ansiktet, rynkor, utfyllnad/korrigering av läppar, kemisk peeling, hudslipning, vax, tandblekning, microneedling samt fettreducering av kroppen.

Våra specialister

Vi använder oss av behandlingar som använder sig av bland de mest resultatgivande estetiska behandlingarna och produkter på marknaden. Vi utför Injektionsbehandlingar, kemisk peeling, hudföryngrande- och medicinska ansiktsbehandlingar, hår – kärl och pigmentreducerande IPL behandlingar på ansikte och kropp.

Emmy Gunnarsson

UDDEVALLA

Anställd sedan 2007
– C.I.D.E.S.C.O Hudterapeut/kosmetolog, massör
– Utbildad Fransstaylist
– Utbildad i 3D bryn/ Microblading
– IPL utbildad
– Dipl. DermaOxy terapeuy

Rebecka Rosendal

LYSEKIL

Mitt namn är Rebecka Rosendal och jobbar som hudterapeut på klinik pangea i Lysekil.

Har varit med sen start på kliniken i Lysekil, då den öppnade hösten 2016.

Läste till hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg 2006.

Med sitt varma och harmoniska intryck så får Rebecca sina kunder att slappna av och känna sig i trygga händer.

Vad Rebecka tycker om med sitt jobb: Glädjen att kunna hjälpa och få andra att må bra och att kunna hjälpa kunder med olika hudproblem.

Daniela Fransson

UDDEVALLA

Vår fantastiskt duktiga C.I.D.E.S.C.O. Hudterapeut. Daniela är otroligt omhändertagande, extremt noggrann och älskar att lära sig nya saker inom sitt yrke!

Utbildade sig till hudterapeut 2017 och jobbat på Pangea sedan 2019.

Hanna Davies

UDDEVALLA

Näst ut i vår personalpresentation är vår sjuksköterska Hanna Davies.

Hanna är en glad person och en glädjespridare. Hon är mycket noggrann i sin yrkesroll och har det estetiska i sina händer.

Vad gillar Hanna med sitt jobb? Att kunna hjälpa människor till att förbättra sitt utseende oavsett om det är stora eller små ”ingrepp”. Att få en person att känna att den inre känslan matchar med det yttre.

10 år som sjuksköterska och 5 år som operationssjuksköterska Certifierad i Galderma sedan 2018.

Sofie Claesson

UDDEVALLA

Fantastiskt duktig fransstylist som besitter grym känsla och kunskap!

Vad Sofie gillar med sitt jobb: variationen, kundmöten, och att få förstärka människors skönhet!

Sofia Persson

UDDEVALLA

– Diplomerad massör 2010
– Spaterapeut 2013
– Reiki steg 1 & 2 2019
– Gravidmassage

Sofia arbetar hos oss som receptionist (allt-i-allo) samt erbjuder massagebehandlingar som går lite utanför ”boxen”, massagen ges i kombination med en Reikihealing för att skapa en helhet i behandlingen. I framtiden hoppas Sofia även kunna hålla i yoga och meditationsklasser hos oss på Klinik Pangea.

UDDEVALLA:

 

Stora Hellevigsgatan 6

451 40 Uddevalla

0522-141 20

info@klinikpangea.se

LYSEKIL:

 

Kungsgatan 14

453 33 Lysekil

0523-101 57

info@klinikpangea.se

ÖPPETTIDER:

 

mån-tors 09.00-18.00

fredag 10.00-18.00

lördag 10.00-15.00

söndag STÄNGT

Klinik Pangea