Vaxning / Brasiliansk vaxning

Enkelt, snabbt och effektivt vaxar vi alla kroppsdelar utom öron och näsa. Använder du denna metod regelbundet växer hårstråna långsammare, glesare och de blir så småningom svagare.

 

Ben halva 395 kr
Ben halva inkl. bikini 495 kr
Ben hela 525 kr
Ben hela inkl, bikini 625 kr
Bikinilinje 295 kr
Armar halva 295 kr
Armar hela 395 kr
Axil 295 kr
Haka 180 kr
Bröst, mage + rygg 800 kr
Rygg 450 kr
Överläpp 180 kr
Överläpp inkl. haka 260 kr
Brasiliansk/Intim vax 450 kr
Brasiliansk inkl. halva ben 775 kr
Brasiliansk inkl. hela ben 875 kr
Mage 295 kr
Bröst 295 kr

ATT TÄNKA PÅ INNAN VAX
Av hygieniska skäl bör du vara nyduschad när du kommer till salongen. Om du vanligtvis rakar håren så måste du se till att du med fingrarna kan få fatt i dem. När du inte kan ta ett nyp-tag om håren så kommer inte heller vaxet att klara det. Det är viktigt att tänka på regelbundenhet och att ta hand om huden mellan vaxtillfällena. Kom också ihåg att låta huden vila något dygn efter vaxning.
Man skall helst undvika att solbada 48 timmar efter avslutad behandling. Det är vanligt att när man vaxar bort hår så kan huden bli lite irriterad och kanske svullen, för det mesta så försvinner rodnad och irritation inom några timmar. Den som aldrig har testat vaxning kan nog uppleva att brasiliansk vaxning gör ont men det är en kortvarig smärta.
Terapeuterna som arbetar med brasiliansk vax har gjort det länge och är vana vid att träffa kvinnor i denna situation. Du får i lugn och ro ta av dig och du täcker dig med en handduk till att börja med.

OBSERVERA! Vi gör inga intimvaxningar på män.