ZO SkinHealth / ZO Medical

Världens mest erkända hudvårdsprodukter

När vi når 30 års ålder händer det mycket i vår kropp,  cellförnyelsen går långsammare, huden börjar åldras – något som orsakar fina linjer och rynkor, slapp hud, mörka fläckar och en ojämn hudton. För att arbeta med att få tillbaka en frisk och välmående hud krävs stora mängder aktiva ingredienser – som ren retinol, avancerade peptider och verksamma antioxidanter.
Sedan mitten av 1980-talet har forskaren, vetenskapsmannen och dermatologen Dr. Zein Obagi varit verksam och han anses vara en av världens främsta experter på hudförbättring.

Dr Zein Obadgi´s behandlingar och produkter går ut på att hjälpa hudens förmåga att förnya sig själv och målet är att få en balanserad och frisk hud.
ZO Obagi Medical Products är ledande bland medicinskt klassad hudvård och är idag ett självklart förstahandsval bland dermatologer, hudläkare och plastikkirurger över hela världen och omtalas ofta som ”The Golden Standard”.

Besväras du av torr, irriterad och känslig hud?

Ofta beror detta på att huden har en försämrad barriärfunktion. Huden klarar inte av att hålla inne fukt och blir då fuktfattig och torr. Infektionsrisken ökar. Yttre påverkan som föroreningar, fria radikaler, sol, bakterier och allergener stressar huden och gör den ännu mer mottaglig för skador. Inflammationer blommar lättare upp och kan ge oönskad pigmentering, detta kan göra att huden svarar sämre på behandling och främjar åldrad hud.

För att skapa en god barriärfunktion rekommenderar Dr. Obagi ZO följande produkter:

  1. Rengöring
  2. Skrubb,
  3. Talgkontroll
  4. Daglig kräm
  5. Solskydd

ZO Skin Health Phase I

Hjälper till att bevara och upprätthålla en friskare hy. Bidrar till att förhindra framtida skador genom att skydda huden från solen. Förbättra och bibehålla utseendet av jämn hudton och finare porer. Hålla huden återfuktad. Detta anti-age kit ger dig ett komplett program med rengöring, peel, dag-serum, solskydd och ett aktivt natt-serum. Ingredienserna är bland annat growth factors, retinol, utvalda enzymer och antioxidanter. Allt är noga sammansatt för att bidra till en friskare, balanserad och väl fungerande hud – fungerar som ett startpaket och resekit.

ZO Skin Health Phase II

Passar för en hud med tidiga ålderstecken, fina linjer, ojämn hudton och förlust av fasthet. Här används en högre koncentrationer av aktiva ingredienser, inklusive tillväxtfaktorer, retinol och enzymer för att förebygga och reparera måttliga hudskador på cellnivå. Detta anti-age kit ger dig ett komplett program med rengöring, peel, talgkontroll, dag-serum, solskydd och ett aktivt natt-serum.  Allt är noga sammansatt för att bidra till en friskare, balanserad och väl fungerande hud – fungerar som ett startpaket och resekit.

ZO Skin Health Phase III

Aggressiv behandling för djupare linjer och rynkor, pigmentfläckar (åldersfläckar, solskador) och åldrad hud. Dessa produkter bidrar till att minska uppkomsten av djupare linjer och rynkor. Minimerra uppkomsten av hyperpigmentering och åldersfläckar. Främjar en jämnare hudton. Abetar för att stärka huden genom att hålla vätskan på rätt nivå. Bidra till att upprätthålla de resultat som uppnåtts med lasrar eller medicinska behandlingar.