Esse-Probiotic Skincare

Framtidens hudvård

Lägg till goda bakterier på din hud och du kommer uppleva fantastiska resultat som aldrig tidigare har kunnat uppnås! Esse har utvecklat produkter som åstadkommer en optimal balans av mikrober för att uppnå hudhälsa. De skapar en miljö på huden som är fördelaktig för de goda mikroberna så att de kan konkurrera ut de ogynnsamma mikrober som skapar problem som eksem, rosacea och acne. För att nå dit använder de prebiotika och probiotika för att aktivt förändra fördelningen av mikroberna i och på huden. Esse lägger särskild vikt vid att förhindra att hudens ekosystem förorenas av syntetiska kemikalier.
Probiotisk hudvård är framtidens hudvård och Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsleverantör som lyckats ta fram levande Probiotisk Hudvåd.

PROBIOTIKA = Goda bakterier, mikrober.
PREBIOTIKA = Mat till goda bakterier, alltså sådant som de goda bakterierna gynnas av.

PROBIOTIC RESET FACIAL KURBEHANDLING 3 500;-

(4 veckor á 4 behandlingar – 1×60 min samt 3 x 25 min)

Detta är världens mest avancerade Probiotiska ansiksbehandling! Denna kurbehandling om fyra tillfällen under fyra veckor omvandlar, lugnar, stabiliserar och förbättrar din huds microflora på lång sikt.

Upplev känslan när 10 miljarder Probiotica (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elactisitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans.